dilluns, 11 de febrer del 2013

curset de linx i àguila imperial iberica

Aquet cap de setmana pasada he realitzat un curset , que estava organitzat per la SEO de linx i àguila imperial. Juanma Ferreira i Fernando Camuñas també acudeixen al citat curset. Jo realitze un etern desig i el faig realitat com era vorer el linx dins del seu medi natural a Andujar.Veem una imatge excelent del linx cedida per el bon fotograf Toni Peral que sense pegues la pasa per al blog.


veem part del grup participant en el curset de dia i mig de duració, fem bons amics i prenem les adreçes per a altres ocasions, del Païs basc, Catalunya, Extremadura, Albacete, Madrid ....tota bona gent i molt homogeni.
les muflons els observaven de la pista a uns 400 m de distància al igual que a l´aguila imperial que també vam poder observar a plaer, lluny , pero vista i aixó val molt.

Un grup molt bo i molt interesat en tot moment , comentar que els monitors es varen portar molt bé amb nosaltres i explicaren tot minuciosament lo referent al linx i àguila imperial que la vam poder vorer volant i copulant damunt una alzina.









Agrair als meus companys de viatge que en tot moment han fet que l´escapaeta  resulte  molt atractiva i enriquidora.No descartem fer-ne algun altra pel nostre compte, ja que sabem cosetes que abans no coneixiem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada