dimarts, 19 de març del 2013

de la mar a la muntanya pasant per la EDAR de la Vila Joiosa.

Surtien les primeres llums de sol i les 5 exemplars de gavina corsa( Larus audouin) pasejaven per la gola del riu de la Vila. També hi havia altres ocells: estornells, teuladins, coetes, gallinetes, tortola turca, gafarrons, verderols, mosquiters, tites i un xivita menut( Actitis hypoleucos). Tot a la vora de la carretera i junt a l´exida del riu  cap a la mar Mediterrànea.També veig les gavines corses damunt la teulada i pareix srprenet.









Les gralles de bec roig no solen vindre tan avall i crec que aquet any ès la segona vegada que les veig pels camps de conreu i bancals cercant qualsevol cosa , no se molt bé el que busquet.


Els corriols petits , al igual que al riu Algar d´Altea , ja han arribat i a la EDAR de la Vila joiosa hi ni han uns 8 exemplars, no descarte que vinguen més a criar, cada any va en augment el nombre d´aquets ocells tan adaptats a  les balses de depuració i zones de xarquetes i riuets junt al home.

1 comentari:

  1. Unas observaciones muy variadas. Curioso lo de las chovas. Espero que este sabado tengamos tengamos tanta suerte y diversidad como la que has tenido tú en esta salida.
    Saludos

    ResponElimina