diumenge, 3 de novembre de 2013

visita al p.n. del Fondó i àguiles calçades.

Matinegem per tal de poder accedir a l´interior del paratge.Un amaneixer expectacular en Vistabella
fa que baixem del cotxe i agafem les màquines de fotografiar per captar aquets instants tan particulars.


Dins del parque Germán i el seu equip instalen les xarxes sempre al mateix lloc , per tal d´estudiar l´avifauna del parc. Especialment el ( Acrocephalus scirpaceus) i també altres ocells com: pit roig, rossinyol bort, blauet , mosquiters...etc
Quan nosaltres arriben tan sols li faltaven ubicar les xarxes soltes de la palmera , per tal de completar l´estudi.
Promte veem una gran quantitat d´ocells: martinets, garçes, flamesc, gavines, cabuçonets, pit roig, i àguiles calçades especialment.     Santa i Miguel Angel intententen captar un moment màgic devant de la porta sur del Fondó.      mentre Germán marca ocells nosaltres xarrem i comentem anècdotes que tots recordem.


eixint del Fondó, els cotxes van fent que dels eucaliptus volen: aligots , calçades, garces reials, tudons i també un àguila cridanera(Aquila clanga) de les 4 exs que hi han al Fondó segons diuen.Aqusta imatge ès de Thom i voreu que portava antena. Hi havien uns ornitolegs de Madrid i nosaltres fem que la Clanga vole la quaal cosa ha vengut molt bé.
hui per hui el nivell d´aigua ès molt acceptable si parlem de la qualitat ja ès una altra cosa, baixa qualitat i poca diversitat de peixos: carpa , mujol i molt poca anguila , ´sòn paraules de un peixcador que entra a instalar morrels per a peixcar. Jo no menjaria d´aquet peix¡


      tinc que dir que l´arpella , el vaig fer en el P. N de Pego fa ja 2 anys gàcies al meu amic Joan Sala .I per finalitzar el listat d´aus rapinyaires que volen pel Fondó diré que també observem: falcó i àguila peixcaire volant.


Una bona colla de gent que ve molt a menut al P.N del Fondo per fer un seguiment dels ocells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada