dilluns, 14 d’abril de 2014

Als peus de la Serra la Solana observant ocells terme muniicipal de Villena 12-4-2014
De bon matí, amb companyia de: Juanma Ferreira, Jose Alcaraz, Manolo Carrascosa i jo. Estem als peus de la serra de la Solana , una gran planicie s´obri devant nostra i comencem a escoltar i vorer ocells : abellerols, caullà, cruixidells, xoriguers petits, corb, blanca, cardeneres ,cagastaques, paxarells,gafarrons, tot un autèntic concert i no sabiem on mirar.

La gran balsa que s´ha construit està seca i aixina i tot hi han gran quantitat d´aus : Aligot, falcó mostaxut, A. serpera, arpillot...etc
També arribem a vorer un tellerol trencamates( Sylvia conspicillata) entre la vegetació i una tanca.Els cruixidells en gran densitat al igual que els paxarels no paren de reclamar junt a les oliveres i tambéun xou damunt d´un pi.

La terra en aquesta zona no està abandonada i a pesar dels impactes , les aus tenen menjar i observem gran presencia d´estornels i allaudits.Com terrera, caullà,cotoliu, alosa vulgar i calàndria.
El matí va passant i nosaltres totalment ficats en l´observació d´aus descobrint cada raconet i hàbitat diferents especies ............


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada