diumenge, 4 de gener del 2015

muntem a la serra Aitana per tal de vorer el trenca-pinyos i les merles de collar ( Joan Sala, Santa i jo)

La blancor cobria part de la vora del camí i formava una decoració nadalenca. La frescoreta es feia notar i nosaltres montem una barraca a la font de L´Arbre, per tal de fer el trenca- pinyó i altres ocells com l merla acollarada i algun tord, que també s´apreciaven al video del ornitòleg alcoià.
.
Les molesties fan que no puguerem tindre bones fotos, però Joan aconsegueix captar una femmella de merla acollarada possada en un atmetler prop de la basseta on Jorge va fer el video magnific de ocells bevent i llavant-se.













 al vorer la quantitad de molesties que teniem decidim pujar al amagatall de Ullades naturals de Santa i llavors si que fotografiem a plaer i molt prop gran quantitat de espècies: ferreret, capellà, tellerol cap negret i de casquet, raspinaire també acudeix però no podem en ell.Les merles no acudiren per que ja era tard.







gràcies al arxiu puc monstrar sense haver fetahir fotos a les merles , el mascle i la femella que l´any passat ès van tirar a beure al abeurador de ULLADES NATURAL, practicament garantit fer-los.




      una cervessa amb bona companyia fa que el matí siga complet i tinga un al.licient que ès la observació i difussió de tot alló que fem en la natura . En ULLADES NATURALS sempre fas bones fotos.......

1 comentari: