dimecres, 1 de juny de 2016

Segon any que cria l´aguila reial a la pinada del Xarco , en pi , tot aconteciment que no esperavem mai 1-06-2016

La sorpressa hui ha sigut doble , primer Miguel Angel Garcia i jo arribem a la zona i escoltem una veu , que ,  El Santa , crida desde baix d´un arbre ja instalat i mirnt amb telex. Prompte mos unim a la observació i pensem en un principi que ja havia volat, però al deu minuts apareix la femella adulta i et para baix d´un arbre quasi sec( acció del Tomiqus) . L´alegria et deixa notar en les tres observadors i camviem de possició , alegria doble ja que hi havien dos polls grans i ficats entre rames en la mateixa plataforma del niu.Al mascle no vam poder vorer-lo.
Altres observacions. fringilla colelebs , parus cristatus, parus ater, serinus serinus, apus apus motacilla alba, sylvia melanocephala, parus major ,turdus viscivorus , hirundo rustica i oenanthe hispanica.      un colit observem de tornada a la carretera nacional 332 que sur dún forat al ala vora del camí

Santa i Miguel Angl observen la zona per tractar de vorer si estava o no , al final va arribar ...............
agafe l´arxiu i deixe correr l´imaginació i aporte una foto feta recientment en casa "Agustin" Adamuz per fer vorer la grandea dáquet àguila.ès molt discreta i et deixa vorer lo just en les seves arribades al niu. aquet podriem dir que seria el responsable de que haja àguila i també el colom casolà que ès molt fàcil de capturar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada