dimarts, 2 d’agost del 2016

Un reducte on trobem : Oriol ( Oriolus oriolus) , Oroneta comuna ( hirundo rustica) , Oroneta qua-rogenca ( Hirundo daurica ) ,Enganyapastors (Caprimulgus ruficollis) Tellerol enmascarat ( Sylvia hortensis)

Moltes zones han abandonat conrreus i el paisatge va canviat , però n´encara queden reductes on trobar ocells que si estan les condicions , allí estan ells. ès el cas del ocells anomenat la fonteta  al barranc o millor dit la rambla dels Castellets ( Alacantí).




tallerol enmascarat vol secà amb olivera i garrofer i terres cultivades amb alguna caseta de camp prop.

Jesus Alfonso i Prieto ès qui ha fet aquestes fotos més conegut com Xama , que últimament estan surtin amb nosaltres i colaborem amb molts aspectes referents al anellament i observació d´ocels.

veem a Alex i son pare enfocant amb la llenterna un Caprimulgus ruficollis ( Enganyapastors)
enganyapastors nom en valencià d´un ocell enigmàtic que poc et coneig amb unes costums molt rares que poc a poc anirem coneixent.

Xama a punt de agafar amb el salabre l ¨enganyapastor i en cap ocasió va tindre sort a pocs centimetres va volar.Elias era el tècnic de llum i Marta i jo esperavem el miracle.
sis territoris en total vam poder recorrer dels quals en tres vam estar apunt de capturar , però tornarem a vorer si la llum de Jose funciona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada