dilluns, 17 d’octubre de 2016

Loxia curvirrostra i Reguulus ignicapillus i Pica pica al Saladar Calpí 16-10 -2016 la ornitologa Xesca Bertomeu m´ajuda en la jornada d´anellament.

N´encara no despunta el dia i ja escoltem el pit rois a les Salines. També els tellerols de casquet i cap-negret.Els sorolls dels flamencs s´escolten perfectament desde la zona d´anellament i poc a poc va despertant la salina.Els primer en acostar-se són els pits roig i poc a poc tot.
Unes oronetes que han descansat aquesta nit al carrizar són les primeres en acostar-se a la xarxa n´encara que no cau ninguna.
Un xoriguer s´instala a un arbret al costat de les xarxes i es atacat per una Pica pica.El bec-tort també s´escolta que va a beurer a la bassa rehabilitada fa poc.

Regulus ignicapillus anellat al saladar calpi , en una setmana dos ejemplar , Xesca queda prendada del petit ocell.Xesca admirant al petit ocell 8regulus ignicapillus) tan sols 5 grams i un colorit explèndit..................

en un dels viatges a per ocells de la xarxa instalada prop de la bassa rehabilitada , tan sols queda que apareguen els anfibis.
xoriguer instal.lat a un tarai esperant cpturar algun ocell despistat previament havia segut atacat per una blanca( Pica pica).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada