diumenge, 5 de febrer del 2017

Al Saladar calpí, amb molta gent , anellem i celebrem el dia dels aiguamolls 5-02-2017

Hui el dia ha estat passat per aigua , concretament Elias Gomis i jo , quedem muullats dos vegades en un mateig matí.

Però ha valgut la pena , ja que tot un nombros grup format per gent entusiasta i amb molta gana de coneixer i aprendre ve a visitar-nos , Iziar ha organitzat i treballat de valent per a que l´activitat es poguera dur endavant, recordar que Iziar dirigeix una expressa de caràcte medioambiental , Magic& Natur i sempre realitza actes per i a favor la natura.
Elias explica un poc l´evolució de la salina i coordina un xicotet recorregut a la zona d´aigua per observar flamencs.Alex Mestre també tira una maneta a l´hora de marcar ocells i retocar tensors.

Mentre nosaltres , el altre grup restem anellant i veent com els ocells són trets de la xarxa , al voltant de les 11h cau aigua i et gira un gran vendaval i ha que abortar tota l´activitat que tan bé anava transcurrint.Els jovens i menyis joven s´ho passen be soltant els ocells que anavem anellant . També recordem el nom de plantetes i arbres que són nostres , els alòctons també han sigut anomenats.




l´Arc de sant Martí apareix mentre montem xarxes per celebrar el dia dels Aiguamolls 2017 salines Calp. A Elias Gomis ,  el podem observar col.locant les pals per tensar les xarxes japonesses al voltant de la bassa.










                         els més menuts disfruten alliberant ocells , pel mètode de la iponosis........................


hui tinc una bona colla de gent que disfruta amb l´anellament a les Salinas de Calp , aquesta activitat vinc fet-la amenut , però mai havia tingut tanta gent i tan jove.


les xarxes localitzades a la part de la esquerra per a que el vent no les derribe i aixina i tot han caigut al final, els participants ajuden en la seva retirada i mos mullem tots.............




inseparable en una palmera wassintonia i al pareixer té una companyera.................

el Serinus serinus ( gafarró ) ja canta i reclama el seu lloc de nidificació...................

els cul roigos sempre prop de la bassa que actualment esta completament plena ...............

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada