dimarts, 8 d’agost del 2017

Eixides bn matí i a les 10H 30 minuts cap a casa 8-08-2017

Una de les manies que tinc ès surtir bon matí i promter cap a casa , quan el sol pega fort.També ès una forma de poder observar fauna , ja que més tard tot s´amaga i busquen llocs amb molta ombra.
Per ejemple hui uns bàndols de perdius  prop dels abeuradors al Barranc de la Mola( Orxeta) , continue i un mussolet en un atmetler possat.

La tortora europea la he pogut observar prop d´un arçot , no se si menja boletes negretes o estava esperan menjar altra cosa.
Un capçot en un fil de ferro esperava per caçar algun insecte.Els teuladins i oronetes junt a una casa vella. Continue el passeig i les oronetes cua roja les trobe damunt d´un arbre sec intentant ensenyar als jovenets.


Passarels , cardeneres , papamosques , oriols , mussols , teuladins , cagamanecs i senyoretes a la Fonteta intentant beure. Les fontetes són un lloc privilegiat per poder observar ocells al estiu , però també són llocs on poden caçar.


tortora a la espera de poder baixar a prendre el seu menjar , una vegada que haja passat el perill.........


 ja començen les tallarols a poder escoltar-les i rondar prop d´aquesta planta tan important per a ocells.


per finalitzar el paseig observe un reduit nombre de falcies pàl.lides que volaven per damunt de garrofers , atmetlers i oliveres a baixa altura i intente fer alguna foto per obtindre el moment i testimoniar el que conte........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada