diumenge, 21 d’octubre del 2018

Al riu Algar agafem un "Phylloscopus inornatus" que fa dos anys ja et va vorer al riu per aquestes dades 21-10-2018

Un dia que acudeix al riu a les 7h:30m i a les 8:30 queden instal.lades 5 xarxes i ès la més menuda la que captura el mosquiter tan desitjat.
Just la que fiquem al riu dins d´una manxeta de carrís ès on s´ha pogut capturar al anar a per un pit roig cau un mosquiter que tenia un aspecto molt particular...Wylly esperaba a la carretera i començe a cridar i li deia que era un bilistat.
L´emoció s´apodera de nosaltres i passem a fer comprovacions i veem que teniem un Phylloscopus inornatus ( mosquiter de doble ratlla).Tot un èxit molt desitjat per tot anellador , posteriorment ho contem al mig centenar de persones que arriben i escolten atentament tot el que contem del anellament d´ocells al riu Algar.Excurssió organitzada per la concejaliade Turisme del ajuntament dÁltea i coordinat per Quico Jorro.








Les captures no són moltes pero en diversitat: Teuladi 3 ejemplar, pit roig 4 ejemplars, 4 tellerols de casquet, un mosquiter comú i el mosquiter de doble ratlla,

explicant el anellament al riu Algar durant 27 anys i algunes anècdotes que tant agrada al public en general....
Molta atenció i gran participación per els 50 asistents que Quico Jorro acompanya al riu Algar...…


Aguila calçada vola al vores atacada per 3 ejemplars de xoriguer que habiten en la cantera i que defensen el seu nucli reproductor.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada