dimecres, 1 de gener del 2020

Ni rastre de la calabria i observem baldrigues i mascarrells 1-01-2020

Alvoltant de les 9h del matí trobe a la platja del Torres un observador d´ocells i quan m´en adone resulta ser Jorge Boronat que tractava de localitzar la calabria .Anem a la gola del riu Amadori , on si que podem observar: Corba marina 3 exs , 1 baldriga balear i unes 45 gavines rialerres i 4 esemplars de ánec coll verd.Posteriorment anem a la platja o cala del Xarco i veem : Gavina pota groga i un solitari en una casa vella , 1 ex cul roig , 2 merles comunes i 1 corb marí.




       Platja del Torres panoràmica de dalt quasi de la Tellerola , instantànea pressa en un bon dia de sol
foto que pertany al meu arxiu i no s´ha pogut observar en la platja del riu Torres i que s´havia vist fa un dies arrere . Aquesta foto la varem fer en Islandia fa ja un quants anys i era juliol en un llac interior.Les calabries pertanyen al grup degaviformes i poden nadar per baix l´aigua un centenar de metres i uns 2 minuts aproximadament.


un gran cabusso ha realitzat devant la platja del Torres al voltant de les 12h 30m i per supost , aqueta foto pertany al arxiu meu de fotogràfic.



platja del" centre" en plena calma a les 10h del matí i ni rastre de la calabria i si algunes riatlleres i pocs corbs marins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada