dissabte, 3 de desembre del 2011

Plou a la Marina baixa i el riu ve ple de banda a banda.




La plutja i el vent hui tenen un protagonisme primordial de bon matí fins a les 9H i trenta minuts que amaina i queda nuvolat però sense caure cap de gota fins i tot a les 11h arribem a vorer el sol.
Cride a Juanma per tal de vorer si pot ajudar-me a instal.lar les xarxes i la tempesta continua així que decidim prendre un bon café per tal de vorer com va tot.

Al final una xarxa queda col.locada fins a les 9h i els mosquiter cauen de valent ja que el canyar fa redòs i ells caçen mosquits continuadament.També cauen dos trits ( cisticola juncidis) i un rossinyol bort.
Podem vorer el mascarells a la platja i també els ànecs i gallinetes nadant riu amunt i a la gola alguna fotxa junt a la garceta gran.
Un xoriguer vola d´enterra ja que alguna captura potava a la pota.

El matí passa poc a poc i els roqueret volent alt i no abaixen al canyar, per cert una colla d´homes neteja entre setmana les canyes del riu a vorem que deixen i aixó que he parlat amb Quico.Tinc por de tornar el proper dissapte, ja ho contaré.........








recordar que la cantera últimament està ocupada per una parella de xoriguers i l´altra setmana poguerem vorer com els xoriguer van fer fugir a dos corbs del tallat a base de pasades i picats quasi 10 minuts estagueren en la disputa que van poder vorer un bon nombre de gent: Ivan, Ana, Jose, tz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada