diumenge, 12 de febrer del 2012

Aigües i el cul blanc del corral de ovelles.

després d´eixir el sol a l´Antoneta i comprovar que no estava el corriol daurat me´n vaig cap a Aigües. Pel Barranc de la Mola la temperatura màxima era de 2 graus centigrats.Ja arribant al poble veig unb tort sellardo prop d´un llenticle indicatiu que el fred fa baixar a una nombrosa població de túrdits.Els pins presenten un aspecte molt decaigut per l´eruga que menja i menja.El pardal que depreta aquet tipus de plaga és la blanca i cucut reial.


El sol va amagant-se darrere d´una cortina de núvols i la majoria d´atmetlers presenten una floració completa, que contrasta amb el pelat cim de Cabeçó d´Or.
Continue fins a la fonteta dels Castellets i observe: cagastaques, mosquiters, caullades,mussols, estornells, xous,pit roig,cul roig, verderols i gafarrons, perdiu, i moltes blanques.Els conills acampen prop dels seus amagatals.
















Decebut estic per no haver pogut observar el cucut reial, però una observació molt important faig al costat del corral d´ovelles, es tracta d´una parella de cul- blancs que revoloteja pels bancals i runes de la casa vella que fa de recinte pels animals.

Però abans de manpendre la tornada, quatre puputs ixen d´un garrofer i s´allunyen de la meua càmera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada