diumenge, 23 de febrer del 2014

Excursió per mar a vorer ocells marins i al voltant de Tabarca i la piscifactora.

Hui ès un dia que promet ser interesant, anem a provar una surtida a la mar per observar ocells però no sabem com anirà. Miguel Angel i el seu amic Alvaro trituren restos de peix, també duen un sac de pa dur i litros de oli de sardina per bromejar i fer que vinguen les aus.


        les riatlleres capten al vol el menjar que tira  el vaixell per alimentar al peixos ( dorada i corba).


                   illots de fora de Tabarka on sempre et poden vorer molts corbs marins i altres marines.




mascarell en plena remontada despres de cabussar-se.


els guardians de la reserva venen a vorer que fem quan veuen que fem fotos ens deixen per imposible.




Miguel Angel Andres coordinala eixida a vorer aus marines i AlvaroDiaz tira menjar al aigua per atraurer tota clase de aus.Varietat i qualitat : mascarell , pichonetes, gavina corsa,gavina cap-negre- riatlleres, cauets molta illusió del 11 participants .




els components de la eixida  a la mar: Alvaro Diaz- Maria-Sergio- Juanma-Miguel A.( coordinador de la salida)-German-Capitan-Javier -Jana-Ana-toni-Jacobo.Vam disfrutar com a xiquets tots i les demes vaixells venien creient que erem peixcadors i havia molt de peix a vorer el tumult de les gavines.
 
 
 
 
 
 aquet magnific càgalo pertany al meu amic Jacobo que mel cedeix per mostrar-lo.


un nombros bandol de pixonetes veem en plena mar prop de Tabarka al atracar-mos començen a volar.
 
un mascarell que intenta manprendrer el vol just devant de nosltres ja que Alvaro tirava cullerots de peix triturat i alguna espina.La foto pertany al meu amic Juanma Ferreira , gran fotograf .
 
 

el càgalo va atacar a les gavines i va tindre una persecusíó directa fins que va aconseguir el seu proposit.Fotoexcelent de Juanma.
 
 
 
   
volaven i passaven a tota vo també velocitat, fins que vam trobar un gran baàndol a l´aigua i les van poder observar com Deu mana.Foto també de Juanma . A mi les fotos deixen molt que desitjar i gracies a Jacobo i Juanma puc mostrar-vos la riquea deles nostres costes igualables a les altres mars.
 

 bandol parat enmig la mar prop de Tabarka.
 


 
 


veem a la gent com detecta les ocells que venen cap a nosaltres per a deixar-se serobservats.Jacobo captael instant a la perfecció.
 


moment per asimilar el que s´ha fet i prendre tranquilament una cervesseta amb bona companyia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada