diumenge, 15 de novembre del 2015

La muntanya alacantica pletòrica ( insectes, floretes, ocells.....) i el verd que era impensable fa uns messos ès la nota destacada15-11-2015

El termòmetre marca 9 graus quan son les 7:30 hores del matí , que amaneig despejat i sense nuvols però poc a poc va pujant el mercuri i a les onze marca 18 graus. Com si estaguerem en la primavera.
Només arribar a Aigües una tordanxa damunt del fil d´aram.Poc a poc ja vaig veent: puput, tellerol cuallarga , pit roig, cul roig, tites, blanques, pinsà , gafarrons, gralles...etc






hi han dos garrofers que alberguen a unes 4 o 5 ejemplars de pu-put i sóm molt fiels aquet lloc, crec que tenen menjar de sobra.
       de vegades són varies les que resten possades en diferents branques del arbre hores i hores.





ja canten desde dins del arbres tractant d´amagar-se i poc  a poc eixen per tal de defensar el territori.






ès molt dificil de vorer, si que la podem sertir i escoltar, però es molt esquiva per a deixar-se fotografiar ha segut un miracle poder captar-la, uns deu minuts abans havia localitzat una però al anar a enfcar ja no estava.



        tot el contrari la "tita" et deixa i s´arregla per a eixir favorida a les fotografies que que li fas




    visite la fonteta dels Castellets i xorra igual en estiu que en hivern , cosa que no entenc molt bé




els niu o caus de formiga fan el muntó més gran cap l sud , serà questió d´observar si et veritat aquesta questió que ve escrita en un llibre d´escola per tal d´orientar-se.

fins a la setmana que ve que tractaré de disfrutar de tota la natura que espera ser admirada i no maltractada........

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada