diumenge, 28 de febrer de 2016

Primera nevada a la serra d´Aitana 28-02-2016 i tornem per un camí de Orxeta disfrutant de les vistes.

Hui el meu amic Santa i jo a les 7h i 30 minuts  eixim direcció Aitana. Voliem arribar al hide del Ventisquer que Ullades Naturals té instalat a la serra.

Pujant trobem al " Guti" i mos informa que hi ha neu a la altura de Seguró. Continuem , però prompte mos percatem que pareix que la nevada vaja en serio i tenim que pegar mitja volta.
Abans fem unes fotos de paissatge nevat i cap abaix a fer-mos una cervesseta al de Guti.També tenim temps de fotografiar un gafarró i un Regulus ignicapillus que vam tindre la sort de localitzar en ple cruce  cap al port de Tudons.El matí va passant de lo més entretengut a pessar que no logrem el nostre objectiu.


    caminants molt preparats i equipats van cap a la Font del Arbre i mos saluden a l´altura dels corrals. xicotet però altament sonoro ja que emet un cant acabat xiulant cap adins difícil de oblidar i molt confiat , baixa de lo més amunt del pi fins a estar a pocs metres nostra, Pep passa però jo no puc privar-me de fer aqueta foto n´encara que siga testimonial per mostrar-la a tots.
una gran estona d´emoció i nervis he passat però ha valgut la pena , un xic de Sella ve a dir-mos que té les abelles on estavem fent les fotos i li diem que tranquil......

 nevava en aquet moment i al ficat el zoom pareix que siga de nit i resulta que són els cristals de neu.

      hide de casa el " Guti " que en un moment fotografie el gafarró i el pit roig també ha estat dançant.


mon venim per un camí que bordeja el riuet i la vista ès magnifica i no serà la primera volta que el fatja , però tornaré caminant i tranquilament.


una vista del poble de Orxeta que et menja molt bé en casa Paco a l´entrada del poble, nosaltres armorçem i com no la cervesseta quan baixem de Aitana junt amb Ullades Naturals.


                  una panoràmica dels Estret , on hi ha unes bones vistes per observar ocells i vegetació
Cap comentari:

Publica un comentari