dilluns, 7 de març del 2016

Viatje cap a Polop de la Marina i observe oronetes en el camp de golf de Serra Cortina 6-03-2016

En ple viatge cap a Polop pare i observe un bandol de avió comú, oroneta comuna i daurica també
volant i capturant insectes les puc vorer a un camp de Golf situat baix de la Serra Cortina.









   tinc que dir que les fotos estan fetes desde la verja de les instalacions  i a una distància considerable




una caseta de guarda  on vigila i te part de la Marina i el comptat  a la vista i  protegixen les nostres muntanyes




tenim una gran varietat de paisatge , però no tenim camps , però no crec que tinguem que oferir allò que no tenim a canvi de molta transformació i malbaratament de zones de barranc i infraesctructures que tenim que preparar , reestructurar i adequar, amb una gran aportació hídrica.


 un altre camp de golf apareig com si res en ple barranc i el malbaratement de l´aigua esta més que clar i regen a plena llum del dia.
El grup ecologista Xoriguer escriu a Conselleria i avisa a Confederació( cosa que deurien ser ells els que tendrien que estar al dia.....) per tal de vorer quines messures correctives tendrien que prendre davant dún obra com aquesta.
Una simple sequieta ha quedat devant de la desaparició del barranc.
podem vorer com la gran superficie regada a experssió fa que estiga verd , deuria investigar-se com et rega i quina es la seua procedencia...............
Mentres tant el canvi ha sigut bestial on abans hi havia alguna caullada , tenim coetes i tites pasturant a la gespa........Centenars d´estornells.
Crec que anem cap a una segona reproducció del model que mos ha portat al desgavell i clar diuen que ja estava tot pactat i els diners cobrats......¡


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada