dilluns, 11 d’abril del 2016

Inolvidable visita als amagatalls que té Agustin en Alpasin ( Cordioba) dies 9 i 10 d´abril de 2016

La presència de dos raboses va fer que el adult d´àguila imperial que teniem esperant a tirar-se al conill abandonara i no apareguera més en tot el dia.Un total de huit hores i tan sols 3 raboses visitaren les inmediacions del hide de la Imperial.La moral estava un poc baixa , però teniem un segon dia per a poder fotografiar a l´àguila reial i així va ser.



la lluvia y la niebla también estuvieron presentes en la segunda jornada , que varió mucho de la primera.












              moment  en que Juanma , Luis Fidel i Joan estem pendents de vorer que fa l´àguila




a pocs metres del hide la vam tindre parada i era espectacular tindre una criatura a tan pocs metres nostre, haviem aprofitat el matí i la pluja i hores d´espera ja havien valgut la pena.Tot una expeiència per a qui li agrade la natura.




tinc que comentar que el viatge ha durat ddos dies una muntonada de kms i gràcies als meus companys s´ha pogut aconseguir un dessig que teniem que era fotografiar la reial i tindrem que tornar lány proper a per l´imperial.
comentat tot el que ha passat , primer poca llum , després plou i al final faltant una escassa hora la reial pega primer una pasada i després de parar-se en un pi proper es tira a per el conill i ja a disfrutar tots i fotografiar  a plaer......¡¡¡¡¡









a Luis la càmera el pilla en plena carrera per a ser fotografiat , tapa a Juanma i Agustin, Joan I jo estem esperant.

1 comentari: