dijous, 9 de juny del 2016

Nova pollada de Xoriguers al Castell de Santa Barbara ( Alacant) i cria constatada de Xorlit a la Pileta ( partida rural de la Vila Joiosa 9-06-2016.

Serien les 8h dl matí puc observar com 3 ejemplars de xoriguer esperen al adult per menjar, inquiets i amb ganes de volar estan a la porta del niu , que ja tenen ganes de deixar.



         ja preparats per a fer els seus primers vols pel castell que serà la seua zona nuclear ..................

ja per la vespraeta , després d´avisar a Santa  i Joan Segovia que va ser el que va vorer per primera vegad el Xorlit i ha demostrat la cria al terme de la Vila , anem a la finca i intentem localitzar-los sense molta sort. Veem surtir volant al adult i de refiló als juvenils , però les fotos de xorlit són de Joan de la setmana pasada.

 foto d´una de les cries que Joan va poder fotografiar i hui res de res , si que s´ha pogut vorer corriol menut , conills , falcies i oronetes i oroneta qua blanca a la bassa.


tenen fama de cansar molt als gossos de caça i la seu pel ès color canella o tirant a grogenc , alguns ejemplar hi han a la Pileta la finca de taronger que fa gust per la quantitat d´ocells i vida que hi ha.
intentant despistar-mos a Santa i a mi ja que tenen pollets i no volen que els trobem.............


dues alegries per un dia , no m´ho puc creurer................

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada