dissabte, 25 de febrer del 2017

El riu Algar ens regala dos captures molt esperades, blauets mascle i femella , en un dia de poques anellaments. 25-02-2017

Tot molt tranquil i res d´aglomeracions , a les 8.30 ja tenia les 5 xarxes instal.lades 4 a la zona de bancal i una xarxa atravessada al riu ,ja que baixa el cabal d´aigua i ve més domèsticac el riu.En aquesta xarxa he capturat els dos blauets (Alcedo Athis).
Gran alegria en Pau i Ana que acabaven d´arribar mototoritzat. Pau ve molt moder i ja voreu vosaltres per què.
Altres captures. rossinyol bort1 ex , merla comuna 2 exs , 6 exs de teuladí , 1 ex de tellerol de casques , 1 ex de verderol , 1 ex de tellerol cap negret .Un total de 16 exs anellats un nombre baixet per a tot la tasca realitzada.
Hui ha segut el primer dia que arreplegue esparrecs que hi han un gran cabaç al bancal on anellem.






detall del cap de merla , hui he tinc en la ma un exemplar en plotmes blanques tan al cap com a la cua.
equip nou ja que tenim nou any , Pau i el germà i pare venen a per ell i fem un grapat d´esparrecs per a una suculenta truita i torraes en all , que fan de diuretic  per llevar panxa , segon prescripció facultativa.
veem a la gola del riu els primer corriols menuts i també les primeres oronetas i avió comú , ja que destacar que fa dues setmanes ja va observar Toni Mullet , oroneta en pas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada