dilluns, 13 de novembre de 2017

Jornada fotogàfica , que s´inicia a la serra d´Aitana ( Ullades Naturals) i acabem al port de La Vila Joiosa veent l´entrada del vaixells de pesca 13-11-2017

El vent gelat bufava i no poc , però no ès motiu per a desistir d´anar als amagatalls que Ullades Naturals que té estrategicament muntats a la Serra d´Aitana. En un , esperavem fotografiar el "verderol bort"(Carduelis citrinella) i al altre xou reial(Fringilla motafringilla). Les dues opcions es van aconseguir , cosa que mos va omplir d´alegria al components d´aquesta aventureta.
Per una part Fernando Camuñas i Eva i per l´altra part Santa i jo. El hide de "Juanin" mos reservava una sorpresa i ès que veguerem passar com una exal.lació un esparver(Accipiter nisus).
El hide del " Ventisquer " també va cumplir i Fernando i EvaAndreu, pogueren fotografiar els tords i el " Verderon serrano"
Una dinaeta de categoria al" Posit"( restaurant situat a la platja centre de la Vila Joiosa) i on es menja de categoria va possar el colofó a la jornada.

preparats per poder fer varies tarjetes d´excelents ocells en tota la pantalla , la cara de felicitat ho diu tot.....foto de Fernando Camuñas Mohinelo , que atentament cedeix per il.lustrar aquesta xicoteta cònica del Abellerol, comentar que també feren merla acollarada i tord reial

el pit roig no para ni un moment sempre menejant-se a tota velocitat per les branquetes del abeurador.
Xou reial foto obtinguda al amagatall de Juanin , que tambçé hi va haver moviment máxim d´ocells : Esparver , xou , xou reial, capellà , capellanet, pit roig , blanca, turruà , sit groc , niueret , cardenera , i gafarró....
a la terraza del restaurant " El posit " taverna valenciana en plena platja centre de La Vila Joisa , on es menja molt agust i cuina de gran qualitat amb imaginació per presentar els plats. Estem : Fernado , Eva ,Toni ( el xef) Santa i jo.
una jornada molt completa amb molt bona companyia i excelents resultats.............................

Cap comentari:

Publica un comentari