dissabte, 9 de desembre del 2017

Fugida a Santa Pola , Platja Pinet i Fondó 8-12-2017 molt fluig i sec tot l´entorn.

la jornada freda , promet interesant , ben abrigats menys el cap que dec agafar la gorra que Miquel Quereda en va regalar fa 4 anys.La primera parada a Santa Pola  , per devant del Pola Park , la salineta a rebenntar de fotxes i alguns ànecs colls verds i cullerot , també cabussonets.
La foscor fa que faja fotos sense saber el resultat , però alguna haurà bona per a la crònica.




la parada segona ès la Torre del Tamarit on veig una surtida de sol molt bonica i aprofite per fotografiar la línea del horitzó.Xama i jo anem cap al Pinet i podem vorer : flamencs , agulles , corriols . La platja també la observem i passem una bona estona divertits amb els corriols tres dits.





els flamencs a primera hora estan molt a prop del canyis que separa la salineta de la carretera un d¨ells va anellant




vissió difuminada de Tabarca per efectes de llum , comença a vorer la silueta de l´illa....................





allargats a terra o millor dit a la sorra poguerem fer que et tranquilitzaren i deixa forma fotografiar-los.









es van portar molt bé i posaren una mica per el meu amic Xama i per a mi , en la platja del Pinet , anavem cercant el de les banderoles , però no el vam trobar( Jacobo ho comentava en les seues cròniques).




van sub dividint-se en petits grupets de 4 o 5 ejemplars , però el bandol es major de 30 ejemplars i el podem vorer reunit a la gola del riu Segura.


anant cap al Fondó porta sur veem i tenim que parar per documentar aquet bandol d´estornells que estava sent atacat per un xorigueret.


algunes àguiles calçades volaven i de vegades paraes en postes i xoriguers.T.ambé veguerem aligots i arpellots pal.lit i llaguner.


al interior del parc destacar l´escasa activitat d´ocells i a penes veiem algun: gall de canyar , fotxa , arpellot , gallineta , gavina riatllera avió roquer i mosquiters.





on reguen hi ha vida i podem vorer algunes bequerudes que ràpidament volen al vorer la nostra presencia.
uns  9 ejemplars  podem contemplar a un bancal de forratge segat , anaven molt lluny nostre i al vorer baixar del cotxe alçen el vol.




un arpillot femella de Circus cianeus  observem per damunt dels terrenys recients segats i que el limícoles ocupen.

al final vam poder vorer un grup de grues que venia de Santa Pola en direcció Fondo o bancals de Vistabella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada