dissabte, 8 de desembre del 2018

Anellem voltors en la pedrera Sant Cristofol 7-12-2018 coordinat per Alvar Seguí i Dep Mediambient Ajuntament Alcoi.

Alvaro Seguí Roma explica amb detall tots els secrets del Canyet de la pedrera Sant Cristofol. Una experiència inoblidable per al que té la sort de visitar el lloc que rebosa vida alada i et veu de prop tots els secrets de les aus necròfagues i part de la cadena tròfica que tan important ès per al entorn.

El grupet està format per entusiastes voluntaris que en dos telefonades reunim per a marcar amb marques alars i anelles de pvc i metàlica .
El treball s´inicia a les 9h:30m i acabem al voltant deles 13h després anem a vorer les xoves i abans ja s´havien vist els amagatalls on podem fer fotos de dins a escasos metres dels voltors i els animals morts….


Dani Fernández , Carlos , Alvaret Segui , Toni Mulet i Pablo Adro i Iñaki junior al Fons...…………
Alvaret ja ho té preparat damunt la taula on treballarem per colocar les dos anelles ( la de pvc i la metàlica) i el salabre  per capturar els voltors entrant a la gran gabia on están esperant 6 voltors…


Veem a Bea filmant tots els detalls dánellament dáquestes aus  necrófagues tan grans d´envergadura..


Iñaki Aranguren a punt d´alliberar un voltor ja marcat amb unes bandes alars i anella de pvc per a ser vist a distancia i tindre lectures d´anelles i bandes……...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada