dimecres, 27 de juny del 2012

continua l´anellament de camallonga al p.n. de Calp

Serien les 18h de la vesprada i el sol no para de calfar així que envoltat per una bona colla de gent decidim atrapar les camallongues juvenils de la vora de la carretera. Les dues primeres " Gregorio" i "Guille" les troba molt menudes per marcar-les i les deixem per al pòxim intent de la propera setmana.
La semana pasada varem marcar també unes poques i veguerem que algunes estrien per a la propera visita.Julio Merayo i Toni Mulet junt a Guille i el que escriu tinguerem una sessió molt bona pero poques captures, vaig tindre que recordar àntics temps passats ja que era jo el que duia les botes.
Era impensable que a la vora de la carretera puguera dur a terme la nidificació i cria de les petites aus.Però un notable canvi de mentalitat experimentat en pocs anys per la població fa que el miracle et produeixca.
En la sesió del 26 per la vesprada tenim moltes visites: Jana i la seua amiga Miguel Angel de ADNA, Angel i Marga també la ornitologa de Belgica, fan que la vesprada siga molt prolífera en captures i posteriors marcatges( metàlica i pvc ) per a que puga llegir-se a certa distància i obtindre resultats positius.
Podria pensar-se que aquet treball es un impacte per a les aus, però nosaltres pensem que any rere any la colonia de Himantopus himantopus, ha anat creixen en el temps i adaptan-se als depredadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada