dissabte, 6 d’octubre del 2012

dia dels ocells i taller de caixes niu

A la gola del riu la vida brolla per tot arreu veem aus.El gal de canyar es deixa vorer més que altres ocasions i ès que te cria ( Juanma la va vorer ). També el blauet damunt dúna rameta et deixa vorer.Els ànecs, fotxes i gallinetes surten de dins de la vegetació abundant i molt extesa per la xarca.Salten els peixos i les gavines riatlleres acudeixen a llavar-se de dins la mar.Un ànec griset nada tranquilament i alguns venen a vorer si duem pa.
Wylli de bon matí ja està passejant amb els seus prismàtics penjats al coll i la seua motxileta.El sol no pot eixir per dins la mar ja que hi ha molt de nùvol.



Després anem a la Fira i molt prompte iniciem els tallers de pintura i construcció de caixes nius donem manuals de construcció de nidals i material per informar-se de seo i el seu treball i defensa dels ocells.Gran aceptació i éxit per part de la gent menuda i les seues mares que també participen pintant i realitzan les tasques del taller.Toni Mulet, Ana Abellanas i Laura Hernandez ajuden i reparteixen material per al públic i per als xiquets.Recordar que Xoriguer també aporta part del material que repartim de VOLCAMS anteriors quan realitzavem aquet treball de voluntariat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada