dilluns, 5 de novembre del 2012

Aitana punt de referència dels ornitolegs alacantins

una vegada arriba la tardor Aitana va prenent un encant especial i fa que molta gents acudeixca per diferents motius: cercar bolets, caminar, observar, fer esport...
Nosaltres també tenim una tasca molt directa i et tracta de que Guille Mayor està fent un treball de seguiment i marcatge de la merla de collar( Turdus torquatus) dins del indret de la Font de l´arbre, aquet serà el tercer any que ve realitzant-ho.Nosaltres ajudem, el cas de Toni Mulet i jo.



Anem caminant ja que el vent fa que no puguem muntar les xarxes i observem molt d´aliment per als turdits, tal com genebrer i altres fruits de tardor molt apetitossos per al ocells.






La caminata fins a la font del Anouer fa que siga fresqueta però mereig la pena per la gran varietat d´observacions: baldosl de fringuilits ( xou, paxarell, cardenera, gafarrons, verderols), també merla de collar i molt tords que van eixins del fruitals de tardor.Passa forats, les señoretes, els becs torts i les xoves fan que tinguem un mati entretengut. Pit roig i cul -roig també acudeixen a donar-mos la benvinguda a la serra.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada