dilluns, 6 d’abril del 2015

Mosquiter de passa , tellerol de garriga i buscarla de canyar marcats en les sessions d´anellament al riu Algar i Puntes de Gossalbes a Altea i Campello respectivament.

 En dos dies podem disfrutar d´aus transaharianes, tant en Campello com al riu Algar ( Altea.Estem acompanyaira per Fifi i Susi en el riu i les captures sumen 18 exemplar( tellerols de casquet, tellerol de cap negret, estrilda, buscarla de canyar, blauet i rossinyol bort)
A Campello disfrutem d´una Sylvia cantillans mascle i un altra femella, cagastaques, mosquiter de passa i una cap negret.Quan gira el vent a fort tenim que arreplegar i pujem a Aigües.

      un cagastaques femmella ja tenia placa i posiblement estava incubant , també observem: puput, capçot carnisser, cucut reial, blanca, oronetes, capçot comú i tudons gafarrons i cardeneres junt amb una bona colla de caullades.

      femella de tellerol de garriga( Sylvia cantillans) molt poca greix portava i poc aliment disponible pel camp.


    podem observar un dels primers buscarles de canyar junt a Fibi que hui visita per primera vegada el riu junt a Susi. Iñaki Arangueren i jo estavem anellant quan les veem apareixer dispostes a ajudar i disfrutar dels anellaments durant la sessió del 4 -04-2015.

                                             de esquerra a dreta som: Toni Zaragozi- Susi - Iñaki- Fibi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada