dijous, 16 d’abril del 2015

visitem Bonete i les llacunetes de: Corral Rubio , La hoya chica , La Hoya Grande , Pétrola i Ontalafia y para finalizar La Higuera.

Primer que res arribem a l´estació de Bonete on no tardem en trobar no molt lluny de nosaltres dos mascles exhibint-se  y quatre femelles pel voltant , no tant visibles com els mascles.També bandols de calandries, algun xoriguer ,  xorlit, cardeneres, caullaes i un arpillot.



iel segon punt de parada i observació ès el Alt de Bachiller , on podem observar 25 exsdeavutarda, estornells, crialo, caullà , crixidell, ànec reial i arpllot.


Ja passem a visitar un bon nombre de llacunetes totes plenes per les plutges caigudes que han segut molt copioses. El seu origen ès endorreic i suporten una gran quantitat de fauena: ànecs, flamencs, ànec blanc, jodies, gavines riatllers i camallongues i pagaza.


el la llacuna de Pétrola trobem a un amic de German i xarra un ratet amb nosaltres i mos explica que aquet matí alguns flamencs estaven gitats damunt del nius que hi han en l´illleta.

Trobem un trctor roturant la terra i darrere un nuvol de gavina riatllera, també algunes pagasses i dos otres garcillles.









en Ontalafia avistem un gran nombre de falcies i també de foxes al igual que ànecs, malvasies i arpillots.Observem una reial jove , 5 exemplar de falcó manjaor d´abelles i un esparver que havia tropesat amb una tela matàlica i estava aturdit en mig de la carretera poc a poc et recupera i s´en va volant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada