divendres, 21 d’agost de 2015

Per els parcs del sud de la provincia d´Alacant ( Salines Santa Pola i Fondó d´ELX) 19-20 d´agost 2015.

Ales 7h i 20 minuts amaneix , tot comença a tindrer uns colors quasi especials i a la vista resulta més atractiu que de costum.La flor de la sal a la voreta de les bases pren tonalitats molt dificils d´explicar i decaptar, jo intente capturar aquet moment.....
Els ocells van i venen per qualsevol lloc i uno pot tornar-se boig si vol captar tota la disperssió de vida existent a les salines.


La serra de Santa Pola al fons i la carretera en primer terme, gran barrera arquitectònica per a les aus
que moren quan traten de atravesar dún costata l´altre, centenars al mes i no diguem al any.
els primers  remena rocs ( Arenaria interprets) es localitzem a la Torre del Tamarit i molts mosquits.

A les salines de Conselleria localitzades al Pinet veem amb molta claritat uns flamenc i algun jove que descansava i menjava a tot moment amb en cap dins de l´aigua de la fam que tenia, pareixia famolenc.

també volaven els xatrcs de bec llarg i menuts per tot arreu i a la barra central les " joves de "canasteres" tenien montada la juvenalla.
Es en aquet lloc on coneix a dos xics del grup ornitologic Vanellus que pertany a SEO i són DE Madrid.tant els camps de VISTAVELLA com el C. Rerepció del Parc tenien molt per a observar, però la calor feia insuportable el estar allí .
podem observar a tres companys de visita el primer dia que vam baixar al Fondó ( Wylli, Miguel, Patri) que mos vam pegar una matinada que .......¡
Membres del equip d´anellament de Germán López en l´estació del Fondó.

moltes zones quedaren per visitar com: GOLA DEL RIU sEGURA I FONDÓ DE AMORÓS I CLOT DE GALVANY, PERÒ COM DIU UN AMIC: " NO PODEM ESTAR A TOTS ELS LLOCS AL MATEIX TEMPS".LES ESPÀTULES TAMBÉ PRESENTS PERÒ QUE NO VAM PODER VORER AIXÍ QUE EL MEU AMIC APORTA IMATGE PER FER LA CITA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada