divendres, 9 d’octubre del 2015

Mos reunim en Santa Pola un any més i disfrutem observant espàtules, corriols i demés ocells 4-10-2015


Com tots els anys no faltem a una cita que saludem a gent coneguda i ès un lloc d´encontre per trobar-nos a gent que desconeixiem o que fa molt de temps que no saludem.
En primer lloc a Jana Marco una ornitòloga que treballa molt i ho veu tot, sempre mos avissa de les últimes observacions, ella junt a Jacobo i Sergio.Gràcies per mantindre a la penya informada en cada moment¡¡¡
A Ullades Naturals també volem fer menció per que informa de ocells típics de muntanya com el trencapinyos i el pas de la Merla acollarà per la Serra d´Aitana.I aixó ès de agrair , També¡¡¡¡

                                DIA MUNDIAL DELs OCELLS                                                                               seo-alacant                                                                                                       4-10-2015                         " SANTA POLA I FONDÓ "                                                                                                                 

                           aquesta imatge explèndida ès cedida pel fotograf i company David Banyuls 






.salines de Bras del Port on treballen en tones i tones de sal per a carreteres en hiver i per a altres menesters









La clàssica torre Tamarit serveix com símbol de reconeiximent d´on parar per poder observar, ja que resulta un perill gran parar en aquesta carretera per les velocitats tan fortes que alcançen les cotxes.
També resulta perillós deixar el cotxe aparcat, ja que frecuentment hi han sustraccions de materials que resten dins del automòvil quan pasegem pel voltant de la torre del Tamarit.





No podem oblidar a LLuis Fidel, Malkom , Antonio Banyuls ,Juanma Pérez,  German López ,Jose Julian Rico , Davd Banyuls, Miguel Adrés,  Toni Mulet,  Sergio Arroyo i familia( que de forma incombustible monta tauleta en llibres de La Matruca i altres materials,)
Els amics de San Visent també acudeixen a la cita, Mingo i la seua colla, ve a celebrar el dia dels ocells. I demane disculpes si algú més va anar i no vaig poder vorer-lo degut al retart d´arribada pel acte celebrat en el riu Algar.


una fractura de la cama fa que vaja a botets curts i els tres companys sempre l´acompanyen.






Alguns mantenen una distàcia més prudent , però la veritat que els " carambolos " son molt socials i no s´inmuten, sempre que no et meneges en moviments ràpits.

tot un èxit , després de dinar , Jana sempre sorprén¡¡¡¡

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada