dissabte, 14 de novembre de 2015

Becadell sort , blauet i capçot al riu Algar i un muntó de gent anellant 14-11-2015


Ja comença el color de la tardor en tota la seua expressió a pessar que tenim unes temperatures altes, hui suem tots i tenim que llevar-mos la roba. Al voltant de 22 graus centígrats ha alcançat el termòmetre.
Però l´arribada d´ocells com bequerudes, tords, roquerets i una merla acollarada que han vist Elias, Marta i Violeta indiquen que irremediablement estem ja ben entrat novembre i començarà a fer fret en poques dies.


 tenia la llengua enganxada i Toni Mulet i jo tenim que tallar part d´una baga per tal de no fer-li mal
Mentres tant Elias ha anat per uns guants però al agafar-lo de baix del cap no poc picar i evitem el pitjor.

 tres setmatnes sense capturar un blauet , hui ja tocava i Violeta queda molt satisfeta en la seua captura i anellament.També totl équip disfuta veent els seus colors tan llamatius que disfrutem.
         el bec es prou més menut que l´altre bequeruda i té una mida paroximadament com un teuladiAl tindre un au tan difícil de observar i anellar fem moltes fotos fins que toni la solta desde terra
la bequeruda cau a la xarxa que hi ha dvant de la zona de fang que era on anava a cpturar sangoneres i llombrigol que hi han  i altres invertebrats que dins del fang viuen.


             podem vorer la cara de felicitat del nostre amic i una gran quantitat de paparaxis fen fotos
hui tenim dos bones alegries i ès que venen Toni Mulet que ha estat tot el matí amb nosaltres ( com abans) i Miguel Juan Mayor , Pare de Guille Mayor que ve amb bici fen sport.

Altres captures: mosquiters, tellerol cap negret, tellerol de casquet, verderol , teuladi , coeta i una tita també pit roig.
els capellans van enfrontant-se i acaben disputant el xop dues parelles al final te que fugir una d´elles.
per finalitzar el matí fem una foto de grup que es del meu amic Elias i passem per el barEsport a fer-mos una clareta.També comentar que el café i la coca la du Elias que cuina de categoria i Violeta i Marta també duen dolç , tot delicios i Toni i jo posem la gana ..........
Pau ès el membre més jove però amb una gran il.lussió i gana.Apunta tot i té un quadern de cap molt complet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada