dilluns, 2 de novembre de 2015

Escapaeta a vorer Fradeluga gregaria( Vanellus gregarius) típica d´Asia central , important rarea per a les nostres Terres.

Avisats per Facebook i especialment per Jana i Oscar , després de meditar-ho Elias i jo baixem al Fondó.La finalitat era vorer-la i quan arribem un grup d´Anglessos i Tomas Garcia( Torrepacheco) estaven plegant.El xicot de Torrepacheco acepta acompanyar-mos fins als bancals banyats que et troben al fons.
També observem el nombros bandol de 100 exs de vanellus , però la llum baixava a tota marxa i el telex montant s´adivina la fradeluga gregaria rodejada per un nombrós baldol de jodies que volaven i tornaven a possar-se en terra.
Tomas García que si que ha fet fotos acepta de bona gana cedir-nos alguna foto totalment desinteresat.Els bancals totalment enxarcats fa que tinguem que anar caminant però les distànciessón molt grans.
I els ocells queden lluny de les nostres objecttius.


Observem a la fradeluga gregaria rodejada de jodies , la gran sella i el cos més claret diferencien bé .la gran quantitat de mosquits fa insuportable la nostra presència en la zona i tenim que retirar-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada