dissabte, 5 de desembre del 2015

Anellem en el saladar calpí Elias, Marta , Miguel Angel i jo , molt cul roig , pit roig , tellerol cap negret i de casquet. 5-12-2015

La jornada comença matí i plena de boira baixa que banya tota la vegetació e indirectament a nosaltres, la frecoreta no fa que deixen de picar el mosquits.Tenim que abrigar-nos degut la humitat ambiental.
5 xarxes queden instal.lades i un total de 19 ocells , podem anellar. A les once comencem a desmontar.Clar està que Elias du xocolate Valor i prenem forçes , també una coca molt reconstiruient.
A la salineta els ànecs blanacs , fotxes, gallinetes, flamencs, ànecs coll vert, el agró i espulgabous adornen la zona.També dos " rascons" que eixen de davant del hide.
Dos corbs sentim desde els eucaliptus i tords cardeneres i xous escoltem durant tota la jornada.




            fins que no calfa el sol de bo no volen els espulgabous, són molt vagues per alçar-se matí


      la llum mezclada amb la humitat fa efectes que de vegades sorprenen i hui pareix que era eixe dia.


el agro blau just enmig de la salineta esperant a que la boira escampe del tot i puja realitzar les seus funcios bàsiques.
            fins a onze ànecs blancs he pogut contar hui igual hi han més ja que tots els anys crien.











molt abundant en tots els llocs , també algun mosquiter i xous i roquerets que no volen baixet degut a que no fa excessiú fred.

en un principi creiem que era una mussaranya , però al observar-lo de prop veem que es tracta d´un Apodemus.
altre mamífer present per la nit ès el por senglar que deixa les seues fussaes com a marca evident de la seua presencia a més de les xafaes en la terra blaneta del bancal.


ELIAS -TONI -MARTA I MIGUEL ANGEL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada