dissabte, 26 de desembre de 2015

Dia nuvolat i de poca visibilitat salta la sorpresa al barranc de Aigües , un esparver ( Accipiter nisus) salta d´una branca d´arbre.

Hui la zona que visitem ès la muntanya Alacantina i dins de la poca visibilitat que hi ha anem veent gran quantitat i varietat d´ocells : Pit roig, tites, teuladins, cul roig, pu-put, estornell, torts, pinzà, verderols, caullades, merles , mosquiter, cagaestaques....
També algun mamífer et deixa veure: esquirol i conillets.Però la sorpressa salta quan anava mig despistat per la vora d´un barranquet i veig eixir algo molt ràpid i de color gris molt blavós , cap a l´espessura d´uns arbres secs i et queda quiet donant-me sempre l´esquena i per sort puc distinguir la silueta en mig de tanta branca i li dispare unes instàntanees totalment testimonials, però que per a mi són un tressor.no se el que feia en la part alta d´aquet pal , però les blanque també estaven molt alarmades................


podem apreciar les gotetes d´aigua que et condensa en tocar una superficie i d´eixa manera captem aigua, deuria aprofitar-se aquet tipus de fenòmen per obtindre aigua per la nit per al reg.zona de cria de conills podem vorer els gaxapets com estan fora del forat on s´amagen ràpidament.

        Sempre on estiga un corral, en aquet instant a la vora d´un corral de cabres i ovelles d´Aigües.
capturava insectes i pujava al arbre .......indicatiu de que podria estar crian.

sempre d´esquena i vola ràpid entre mig de les branques dels arbres secs del antic hort de citrics.


barranquet on trobe de forma involuntaria a l´esparver( Accipiter nissus) intentant caçar  algun ocell despistat.
els cul roigos sempre per damunt de les teulades , aquet  any han baixat en gran quantitat , pena que els capturen i disparen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada