dissabte, 30 de gener de 2016

Per les zones humides del sur buscant grues però no logrem trobar-les 30-1-2016

Un sol explèndit va ser el protagonista de la sessió d´ahir. Anavem Jose Alcaraz , Lars Westman i Toni Zaragozi , un proposit molt clar , vorer grues.Buscarem pels camps de Vistabella i zona de Carrizars i res.Tornarem i poc.Un arpillot en dues ocassions i centenars de coetes blanques.Alaudits i perdius fugint del caçador.
A la Torre del Tamarit veguerem uns 8 limícoles i tambe un gran bandol de flamencs , camallongues i ànecs blancs.Un xatrac camanegre revolava continuament.
Ja en la salineta del Pinet observarem llesnes i agulles en una gran concentració.També flamencs i ànecs blancs.
Ja en la platja una caullà menjava de l´arena.podem vorer a Jose Alcaraz explicant a Lars la població de fotxa que ve a passar l´hiver a la salina.
                .limícoles a la Torre del Tamarit , sempre els trobem són de lo més segur que hi ha a la zona


el Pinet a rebossar d´agulles i totes aliment-se i prop de la zona d´aparcament , mos permet observar-les de prop.


                        Jose prenent nota d´agulles, flamencs i  lesnes que hi veem a les Salines del Pinet

La caullà no para d´alimentar-se en l´arena de qué no sabem , però es una pregunta intesressant.un xicotet ocell que sempre escoltem xi-xit-xit.......però que mai podem vorer i ès tracta dún ( Cisticola juncidis)un camp regat permet que puguerem vorer centenars de ( Motacilla alba) menjant dins de l´herbeta mentre un agró blau quedava inmòvil al costat de les oliveres.

en raó no podem vorer les grues ja que ho havien escampat tot en tant de tir .................dia de caça de perdiu..............

decidim pujar a la EDAR per vorer les basses i mos trobem que en el penyasegat del riu unes gralles tractaven d´expulsar un xoriguer del seu lloc de cria d´altres anys.

al final elles es queden el lloc de ccria pel moment , no sabem com quedarà el asunt.............................


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada