diumenge, 22 de gener del 2012

A la gola del riu Amadori un " polit cantaire" ( Neumenius phaeopus)






El" polit cantaire" torna a la costa de la Vila, ja s´ha vist per allà 2008.
Una altra vegada torna a les pedres de L´Antoneta on meja cracs en abundància.Arriba just eixint el sol i resta un moment fins que detecta la meua presència.




També arriben les gavines riatlleres, el corb marí la xiveta( Acthittis hipoleucos),la gavina corsa, culroig i la caeta torrentera.




Per a diversificar les observacions puje al poble d´Aigües i trobe tot un repertori de ocells cantat, per terra i als arbres que fa que les dos hores pasen volant.
Xous menjant en terra, tites per baix l´herba i no puc vorels, perdius atravesant la carretera, tords cantant damunt de un garrofer, xenetes volant per dins de les llimeres, carganeres cantant damunt dels atmetlers amb flor.







Gent poca es a dir no he vist a ningú i mera que he recorregut caminets, però com huicelebrem Sant Antoni tots estàn a misa.


Pensava no fer res i el dia ha eixit redó en observacions i en satisfacció per vorer que la vida continua vulguem o no vulguem.

2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Molt bones fotos Toni. Que llàstima que no haja pogut anar... aveure si s'espera una semaneta vax aquest cap de setmana, però no crec...

    Vicent

    ResponElimina