divendres, 14 de setembre del 2012

anellant a un dels barrancs del Cap de Santa Pola

La veritat ès que si no diem el lloc tardariem a identificar-lo ja que la seua tupidessa fa que no pareixa un indret nostre. Guille el any passat ja va tindre una bona sorpressa anellant una raressa. I com que sabem que en el mes de setembre toto pot succedir anem Guillermo Mayor i el que escriu a vorer com va el pas migratori al Cap. La vegetació es molt exuberant degut a l´existencia d´una petita depuradora que tira aigües semidepurades barranc aval i clar la part vegetal creix en desmessura.Tenint oliveres com a castells i llentiscles ben creiscuts, figueres com a carrasues on veem a menut un gran nombre de tudons.
Hui bufa tota la vesprada molt vent provinent de llevant i fa que les xarxes no puguen capturar els ocells, a pessar de tot 9 captures destacant: papafigos o blanquillo( Ficedula hypoleuca), rossinyol, tallarol cap negret 3 exs i tallarol de casquet també un gafarró i un pit roig que ès molt matiner per a la data que ens trobem.
Guille diu que li pareix la selva de Senegal on fa poc ha estat fent un treball per la UA.
l´indret te també altres ocells afincats i criant a l´estiu com: solitari, cul blanc, oroneta cua rogenca i abellerols i el famós alçarrabos o rosarda.
La vesprada poc a poc va finalitzant i arrepleguem i un altre dia instalarem en un lloc millor per a anellar més varietat, però la zona promet.Una clareta possa fi a jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada