diumenge, 16 de març del 2014

Nova campanya Tabarca , però primer visite Salines Santta Pola i salina Pinet. 15-03-2014


 

Les gavines capblanques, ja les veem anar juntetes i prop d´on està feta la foto troben la platja on van  i venen buscant el seu aliment .La població no et molt nombrossa però sempre podemapreciar-lesen aquet lloc emblemàtic de les Salines.
Sempre ès un bon lloc per a observar i fotografiar la Torre del Tamarit i també l´entrada de la salina de Bonmatí.A gola del riu  SEgura també trobem aus de tot tipus i cal visitar per si de cas salta la llebre.







     una gavina riatllera descansa molt confiada a les aigues del voltant de la torre on altres gavines blanques van emparellades , alguns limícoles solem vorer a la zona hui no hi havien.












            La salina del Pinet sempre te bones observacions i molt variadesrecompensa passar i vorer les diverses espeècies que descan o et preparen per criar en la zona




       la isla està molt seca per la poca plutja caiguda aquet hivern molt sec , esperem que ploga promter

una vegada tenim les 9 xarxes instal.lades ja  anem a  vorer si tenim els primers resultats , 6 tellerols cp-negrets i un pit roig , també un estornell.



                           un gran bandol de pixonetes podem observar desde la isla.





     Maria anota les primeres captures , junt a David que pren messures dels ocells que van caent a les xarxes , en aquets primers dies pocs però poc a poc anirà creixent el nombre d´anellaments.






        David Mazuelas ( bi+oleg de La rioja que pertany a Arancadi)  ès el nou anellador del primer turno de la campanya internacional del Picole Isole que realitzem en Tabarca ja per sexta vegada.Teneim l´ajuda de la Ajuntament d´Alacant.




Dani-Maria-Germán-David-David-Antonio y Toni som els componets del equipo que munta les xarxes , el día excelent sense arribar a fer molt de sol i una brisa molt refrescant que s´ha agraeix.
Una expedició de fotògraf  també arriba a la isla per tal de fer una expossició al carrer Italiaon podran vorer´s totes les instàntanees realitzades, Llluis parla amb nosaltes i fa alguna foto de tellerol cap-negret que havia caigut a la xarxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada