dissabte, 19 de desembre del 2015

Hui dia de recaptures al riu Algar 19-12-2015 ( xenes, coetes, tallarols cap negret i de casquet....)

Hui en temperaturesde 9 graus i frecoreta matutina muntem les 5 xarxes ben acompanyats; Elias, Miguel A, Violeta, Marta, Patry i jo deixem les xarxes llestes en poc temps.Del blauet res, no poden  vorer-lo.
També acudeix al riu: LLopis, Visent Ferrer, Anni i Wylli.Unes pastes i una coca feta per Marta mos deleita el almorçaret.I de captures molt repartides: xena, pit roig, coeta torrentera, tellerol cap negret i de casquet, merla, gafarró.Molt recuperació i algo fluix de captures.
Observem: corba marina, gallinetes, ànecs, estornells, espulgabous i garcetes blanques.


Elias du un cafenet molt recostituient que fa que tornem tots en calor ja que fea humitat de bon matí.


veem un mosquiter a l´eixida de l´aigua a la Edr de Altea hui no s´ha montat aci , tot un fallo per la meua part.

    una guia de pardals de Chile per a que sapiga, la nostra amiga Violeta, el nom dels ocells que observarà amb molt il.lussió.Violeta molt emocionada al rebre el detallet.

                                 podem vorer a Anni Wylli i a Elias també a Marta i Toni Mulet.


Miguel i Patri sempre pendents de tot i en aquet moment Patri anota juntmamen en Toni Mulet una merla que vam poder anellar en les xarxes del bancal, que capturen poc degut al sol que li pega frontal.


tant la coeta torrentera com els xenes , la majoria de les captures anellades, hui com fa calor els ocells no estàn amagats i campen per tot el riu sense arrribar a estar concentrats , peraixó, les poques captures.

                         
                          les carganeres començen a vores pel riu en xicotes bandols.
un comportament poc cívic i higienic per part dels duenyos de caravanes quea pessar de les prohibicions del Ajuntament d´Altea continuesn aparcant i deixant tot tipus de residus al entorn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada