dissabte, 27 d’agost del 2016

El tellerol de garriga( Sylvia cantillans) o xenot , també present en el Saladar Calpí junt a el xenot cap-negret( Sylvia melanocephala) 26-08-2016

Tenim por que els mosquits mos rossegen per aixó mos tirem xorros i xorros de repelent , tant Xama com jo. Carreguem amb pals i cap a dinsde la salina i toca sec o terra. Quedn instal.lades 3 xarxes i a esperar que començen a caurer , tenim sor  i agafem. 5 ex de Sylvia cantillans, 5 exs de Sylvia melanocephala , 3 de Acrocephalus escirpaceus 1 ex de passer domesticus i 1 ex de Cettia cetti. Tots ben treballats , els tudons , oronetes i oronetes qua blanca per a un altre dia.

amb la colaboració de Xama baixem aquet mapeta indicatiu dón anellem i tenim les observacions referent a paseriformes, reducte on s´uneix  secà i el carriçar i de gran importacia per a els ocells




Xama contempla un adult de Sylvia  cantillans iris , rectrius blanques netes i coloració del cos la diferèncien de les juvenils que veniem agarrant.


juvenil de Sylvia cantillans , n´encara no ha alcanzat els color del adult  que la fa vistossa.............



primer mosquiter que veem , arriba a passar-se damunt d´un pal de les xarxes creem que podria tractar-se d´un musical.
tot saturat  FINS I TOT LA PART ALTA DEL pENYAL , PER LES sALINES LA GENT PASSEJA AL GOS I CAGA LLIUREMENT , PER AIXÓ HAN QUEDAT LES salines de calp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada