dijous, 4 d’agost del 2016

Una jornada d¨anellament que Xama i jo no oblidarem en molt de temps: buscarla de canyar ( Acrocephalus scirpaceus ) i Oriol ( Oriolus oriolus) a la Fonteta dels Castellets( Aigües).


Un total de 3 xarxes montem a la Fonteta i a les 7h ja estaven operatives , prompte veem moviment: oriols, tortores, tudons, oronetes, buscarles de canyar , cardeneres , blanques i tellerols.
Hui anavem concretament per el telllerol de garriga i no apareix , les que vaig vorer ahir serien de passa i hui tan sols han caigut tellerol capnegret juvenils.
Però si que capturem tellerol de cap-negret ( Sylvia melanocephala ) un rossinyol i cardenera i com no una buscarl de canyar Acrcocephalus scirpaceus ) anellada en Eslovenia.
Gran alegria per a Xama i per a mi que de 11 ocells capturats un ès una oriola i una buscarla de anyar.



moments després de anellar la buscarla de canyar i pensar que era una recuperació nostra , pero donan-me el nombre Xama mos percatem que es una recuperació de fòra.








esquema que Xama baixa del seu mòvil i dona una idea aroximativa dél viatge que ha tingut que fer la buscarla de canyar ( Acrocephalus scirpaceus).










Jesus Alfonso amb carade satisfacció per poder desfer-li la llengua fortament enrrollada a la xarxa i comprovar que esta en perfecte estat la oriola ( Oriolus oriolus)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada