diumenge, 18 de setembre del 2016

Anellant al riu Algar en una bona colla de gent ( Elias Gomis, Marta , Gaspar , Pau i Guille ) acudeixen en un dia de 26 captures i migració de Mosquiters i buscarla de canyar.

Hui ja fa gust abrigar-se a primera hora del matí , però després calfa de calent . Molt grata companyia tenim hui , Elias i Marta acudeixen a primera hora i després de possar-mos  les botes d´aigua  i  a montar. Començem mal  a primera hora , després s´arregla.
Mosquiter de passa , cardenera , buscarla de canyar , capellà , senyoretes , rossinyol bort...etc
Les gots de café preparat per Elias no podria faltar i quan ve Gaspar almorçem .....................

hui 17-09-2016 capturem un exemplar de Aeghitalos caudatus i ja veeu que ès molt fotografic , possant per a la càmera.La gent no pot comprendre com fugen i s´esmunyes de la xarxa.
un altre viatger incansable e infatigable el mosquiter de passa ( Phylloscopus trochilus) molt esbelt i estilitzat i una panxa i pit groc verdós.
Mar i Gaspar Gosalbes venen més tardet, però disfruten igual que tots de l´activitat del anellament.
Elias Gomis , hui no es part del jurat de fotografia , prò sempre troba un treball per a fer  relacionat amb la natura. i molt ben fet.
A Marta la tenim maregada de tant numero i lletra , de vegades parlem tots a la vegada-se i pot fer-se un cabdell.


Pau va soltat-se el la tasca de traurer ocells de la xarxa , sempre en molta cura de anar poc a poc.........
Hui Guille Mayor te tot un detall de vindre al seu lloc de anellament de fa anys , les seues històries mos interesen a tots i mos quedem bocabadats al escoltarl-lo contant le seua estancia en GIORGIA , localitzant niu d´àguila imperiar oriental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada