dilluns, 26 de novembre del 2018

visita fugaç al P.N. de les Tablas de Daimiel viagant cap a les jornades Tecniques del alzacolas rojizo

Els vells tarais de les Tables de Dimiel n´encara tenien gotetes d´aigua de la plutja que hi havia caigut minuts abans de que Germán López , Dani Fernández i jo aplegarem al lloc.
La manca d´aigua s´observa per tot arreu i les aus tenen que concentrar-se al riu i van inquietes cap amunt i cap avall.
 Un nombros bandol de corb marins volen igual que uns gansos. A la llunyania un grupe de grues i cigonyes alegren la nostra fugàs visita a les Tables.Aixina i tot tenim temps de vorer un moment la Llacuna d´Aclimatació i visitar el centre de información , que per cert tenia poc material didàctic.


el primer ocellet que mos reb a vora del centre d´informació va ser aqueta mallerenga petita en un xop blanc dels tants que hi ha repartits per el parc , on reina una gran tranquilitat i s´escolta els sorolls de grues, ansars i demés….etc




el vol de varies arpelles vulgars s´aprecia repetidament per el voltant del perímetre del parc de les Taules de Daimiel.


cigonyes al costat de la porta d´entrada al parc en uns vells xops que la majoria està totalment marxitats i només presenten una extructura de tronc resec i que serveix de suport als pessats nius.
unes oques vulgars volen pel riu on s´hi toben descansant en nombre variat i van i venen Amunt i avall , sempre armant molta algaravia en els seus desplaçaments en vol.






el morrel cap roig dins la llacuneta d´aclimatació del parc a la vora de l´entrada del Parc de Daimiel.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada