dissabte, 15 d’octubre del 2011

anellem cul-roig reial i cargolet al saladar calpi

Arribem una mica tard, ja clarejava el dia, però acabem d´instalar les xarxes justament quan els ocells presenten major activitat.Una sorpresa i es que alguns llentiscles els han tallat de soca i tot per que la gent passe cap a la nova passarel.la de fusta , que no mira a cap de lloc. La mata es una important font d´alimentació per a tots els paseriformes que ara arriben be a descansar be a invernar.

Les captures eren constants i n´encara no anellavem uns, ja teniem el colector ple.Fins i tot oronetes.Molts tords, però cap hem pogut capturar per al seu anellament. Captures:

ORONETA..................2 EXS
CARGOLET.................1 EX
VERDEROL.................1 EX
TALLEROL CAP NEGRET......10 EXS
TALLEROL DE CASQUET.......15 EXS
REIET DE TORT.............4 EXS
BUSCARLA DE CANYAR........1 EX
ROSSINYOL BORT.............4 EXS

Els estornells formant grands bàndols passen per devants de nosaltres, no molt lluny d´on es trobem ,canta repetidament el seu " qui-qui -qui " el "formiguer i un capçot carnisser monta guardia dalt d´un xiprés.

A la salineta un corriol, una camallonga i uns 20 exs de flamenc descansen en un dia de temperatura que permet suar poc. Per la mar venen nuvols que de vegades es desfan.










Un bon grup de gent formen l´equip que hui anella al saladar calpi: Estibaliz,Carlos, Bea, Ana , Adrian i jo.A les 11h una canyeta al baret " Pessebre" possa punt i final a un matí suculent en ocells i coneixences de molta categoria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada