dissabte, 21 d’abril del 2012

Al riu Torres també observem ocells en migració i els tamarius amb flor

Una visita de bon matí pel riu Torres fa que comprove que la vegetació hacrescut i fa gust vorer, per exemple els tamariu està molt florit i fa goig vore´l.
El papamosques gris ( Muscicapa striata) i la tellerol de garriga( Sylvia cantillans) a més de una ampla llista de ocells: pu-put, merla, mosquiter, gafarró, cardenera, oroneta cua blanca, i cua rogenca, gavina, verderol, rossinyol bort, tellerol cap negret, oroneta comuna.

El riu a diferencia d´altres ocasions baixa amb aigua i de certa qualitat el que fa que tinga molta vida.









La mar presenta una calma xixa total i a les 8h ja fa certa calor i una certa evaporació es nota a la voreta de la mar.



aquesta foto pertany al meu amic Raul i tinc que dir que és un collarino però no tenia foto i aquet pot valdre per a donar un exemple, agrair a Raul la seua participació en aquet blog molt modest.


Per la pinada de Polop i concretament eixin de la Partida de Cotelles veig derrere del cementeri en un pi alt un exemplar de picamosques( Ficedula hipoleuca). Crec que hui és el dia dels papamosques i viatgen tant per la costa com per la serra.

1 comentari:

  1. Muy buen artículo Toni. Y gran labor la tuya, que nunca te agradeceremos lo suficiente. Ahora toca hablar de este pequeño rincón que es la desembocadura del barranco del Torres, que como se puede observar presenta una gran diversidad.

    ResponElimina