dilluns, 16 d’abril del 2012

observant avutardes tot un somni realitzat 15-04-2012 a Calera i Chozas

Un grupet d´amics partim cap a Toledo amb una idea fija la d´observar i si podem realitzar alguna instantànea d´avutardes. Ja fa temps Joan ho prepara tot i aprofitant les vacances de Pasqua eixim el 14 migdia.

Contacta amb Jose Gómez el xic que serà el que ens acompanyarà als hides preparats per fotografiar avutardes i altres aus estepàries( ganga, cuixidell, guatla, abellerol, milà, voltor, voltor negre, caullà, avutarda...etc)

La caiguda del sol n´encara podem disfrutar-la dins del paratge del poble i per supost amb l´amabilitat de Jose G







ómez , que ens acompanya i donem una volta per l´enorme finca on demà matí abans que eixca el sol entrarem a les barraques i també eixirem una volta el sol caiga per l´horitzó.







La serra de Gredos al fons nevada i l´aire gelat penetra per les finestres del hide que fa que tinguem fins a menys un grau centígrat i timgem que abrigar-nos fins a les orelles.
Molts ocells hem pogut observar: Elanio, primilla,arpillot pal.lit, abellerols, cucut reial, caullà, voltors, avutardes, ganga i ortega, guatla, cruixidell, oronetes, falcies...etc

Tot una experiència que le he pogut realitzar gràcies a una colla de bona gent que ens envolta, aquet viatge no ha pogut vindre ni Jaume Caselles( un gran fotograf de natura )i Visent Selles un xicot que promet molt en el mon de la fotografia.Però i hauran altres escapaes......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada