dimecres, 3 de juliol del 2013

A la vora la carretea cria la perdiu marina ( Glareola pratincola) i ès tot un espectacle observar-les fens els vols i com defensen als pollets.


El meu company Elias i jo , baixem  a les terres del sur d´Alacant i juts al passar per les Salines de Santa Pola observem com les perdius de mar empapusen els pollets en unes xarqueets seques .Tornen cap arrere i observem i fotografiem a certa distància, n´encara i tot, xillen i volen per damunt dels nostres caps.També fan mil i una" pirueta" per tal de tractar d´enganyar-nos.Els pollets ben amagats.








Ja en xarques més vora mar el nivell d´aigua es mante prou bé , però aquestes balsetes de vora carreteras´han arribat a sequar , néncara que hi ha fang en abundaància i prou salobre dispers per damunt l´superficie reseca i cristalina que forma una escorfa.Te pata també hi ha corriol menut i ccorriol de pata fosca.


Per a finalitzar el petit viatge a les terres del sur observem a la nostra amiga , veem que ja té els pollets grans i rasca que rasca entra a donar insectes macros a sovint.



Un refescant suc a base de sivà possa el colofó al bon ratet d´observació i fotos que hem realitzat Elias i jo en el día de hui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada