divendres, 12 de juliol del 2013

Diferents observacions( oriol, perdiuetes, blanca , capçot, mussol) a Aigües en una vesprada calurosa d´estiu


Amb 28 graus centígrats inicie una xicoteta escapaeta cap Aigües on puc vorer i observar multitud
d´especies típiques del ambient mediterràni.La vegetació fortament agostada i seca. I aixó que han caigut unes gotetes dies arrere.Però tot està sec.

El "Picus viridis " es pot contemplar quan va d´un garrofer a altre. El capçot de dalt del cable caça insectes per als seues cries. Les perdiuetes ja estàn ben creiscudetes i el niu de oriol està solitari perque ja han l´ abandonat els juvenils, però aguarden a la mare en l´arbre del costat.Els materials son molt variats i lárbre on està instalat èsun pi.

Per a finalitzar el breu paseig dir-vos que el mussol queda quiet néncara que jo pare i baixe del cotxe per a fotografiar-lo.






la blanca presenta un plumatge molt lleig ja que està fent la muda i fins que no acabe láspecte ès poc actractiu.


L´he pogut vorer ja que emet un chillits com si fora un goset menut i mirant i mirant l´he pogut observar  inmovil mentre jo estava fent fotos a pols , quan vaig per el tripode ha desaparegut.

 
 
molt confiat espera a que baixe del cotxe traga el objectiu, i busque un punt per a estabilitzar i faja varies fotos, inclós un cotxe passa i et queda mirant. Ell totalment quiet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada