diumenge, 18 de novembre del 2012

Buscarla de canyar n´encara està present al riu Algar.

les copiosses plutges caigudes la darrer setmana fan que el riu baixe molt ple. Nosaltres anellem però amb més aigua que de costum. El grup nostre també presenta una bona asistència: Gregorio, Toni Mulet, Andres Diaz, Leonardo Roca, Laura , Juanma , Cecilia i Any.Disfrutem d´una estona observant ocells i anellant-los per par de Gregorio i Toni.
Tinc que resaltar que les fotos que hui monstre al blog son de Andres que amablemnt cedeix per ilustrar la jornada tant de L´Algar com de Calp.
Les captures no son molt nombrosses però per al malteps de ha fet estàn molt bé.Les primeres observacions i bandols de avió roqueret les ha fet Toni Mulet.

les captures les repartim de la seguent forma: mosquiter c, merla, tallarol cp-negret i de casquet, buscarla de canyar i senyoreta.


Andres Diaz apaorta una imatge d´un xou amb un parasit totalment anganxat al ull del ocell.


Posteriorment anem a Calp i podem observar: flamencs, camallonga, anec blanc, gavines riatlleres, ànecs coll verds, gavina pota groga i cob marí.



El 18 de nov acudim a reatlizar una sessió d´anellament a les salines i el matí resulta fructifer i podem marcar: tord, cul roig tallarol de casquet i cap-negre, pit roig,merla, també un rossinyol bort que finalment fuig de les mans.
Asistim: Jose Alcaraz, Andres, Leo , Ana i jo.El solet fa que tinguem uns moments expectaculars disfrutant de la zona que està repleta d´ocells cantant: xou, tord, pit roig, cul roig, niuerets, verderols, xous....etc







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada